Kuinka korkean tilan tarvitsen kiipeilyseinälle?

Jo kaksi metriä korkea tila riittää pienelle boulderointiseinälle, köysivarmisteinen kiipeilyseinä tarvitsee yli 5 m korkean tilan.

Mistä materiaalista kiipeilyseinä on rakennettu?

Käytämme rakennusmateriaalina puuta. Puun helppo muokattavuus ja lujuus tekevät siitä hyvän rakennusmateriaalin kiipeilyseinille. Seinän pintalevyt ovat vahvaa koivuvaneria. Jyrkimmät köysikiipeilyseinät tarvitsevat teräsrungon.

Kuinka pitkä prosessi kiipeilyseinän tilaus on?

Yleensä suunnitteluvaihe on prosessin aikaa vievin osuus. Kun kiipeilyseinän suunnitelma on selvä ja värit päätetty, itse seinän rakentaminen on nopeaa. Useimmat koulujen kiipeilyseinät valmistuvat kahdessa päivässä.

Saanko itse päättää kiipeilyseinän värin?

Saat! Kiipeilyeinä voidaan maalata haluamallasi värillä, joten kiipeilyseinän sävyttäminen tilan muihin väreihin onnistuu helposti.

Tarvitsen boulderointiseinälle myös patjan, voinko tilata senkin Easy Accessilta?

Voit! Suunnittelemme ja valmistamme myös patjat jokaiselle tekemällemme boulderointiseinälle. Patjan tulee olla riittävän paksu ja laaja, jotta kiipeily boulderointiseinällä on turvallista. Myymme patjoja myös erikseen.

En tarvitse suunnittelua, patjaa enkä koulutusta, voinko tilata pelkän seinän?

Voit, mutta haluamme varmistua että kaikki seinämme täyttävät vaaditut EN-standardit, joten kokoamme kaikki seinämme itse.

Mikä on Walltech climbing?

Walltech climbing on tsekkiläinen yritys jolla on vuosien kokemus kiipeilyseinien rakentamisesta. Isoimmat projektit, kuten kokonaisen kiipeilykeskuksen rakentamisen, toteutamme yhteistyössä Walltechin kanssa.